Notícies

Concentració de jugadors/es sub 13

Aquest dimarts es va dur a terme la primera de vàries concentracions de jugadors/es catalans/es a les Instal·lacions de la FCT a Cornellà. En aquesta ocasió es va convocar per part dels responsables de l’Àrea Esportiva a jugadors i jugadores nascuts l’any 1999.

Eren diversos els motius de la mateixa, en primer lloc aproximar als clubs i jugadors a la Federació, doncs després de les moltes trobades en el territori explicant el projecte esportiu, la gent reclamava més proximitat de la FCT cap a ells. L’altre era aprofitar la trobada per detectar futurs talents i mirar d’ajudar els i les joves tennistes a seguir progressant en el seu nivell.

S’iniciava l’esdeveniment a les 18h. i constava de 14 jugadors i 15 jugadores de diversos clubs de les 4 províncies. Hi havia dues fases, una de partits entre ells i l’altre uns tests de preparació física. Varen començar a pista les jugadores amb partits marcats pels tècnics de la Federació, mentre els nois començaven amb la part física marcada pels preparadors físics de la FCT. Un cop concloses les proves i fets els partits marcats, es va procedir a fer el canvi, passant els nois a la pista i les noies a fer les proves físiques. Es va aprofitar l’ocasió perquè molts dels jugadors/es poguessin jugar a les pistes cobertes de què disposa Accentennis Cornellà, doncs per a molts d’ells va ser la primera vegada que hi jugaven.

La jornada va finalitzar cap a les 21h. quedant una sensació general de gran satisfacció per part de jugadors/es, tècnics dels clubs, tècnics de la FCT, pares i preparadors físics.

La setmana vinent procedirem a fer una nova concentració de nens i nenes del 1997, i posteriorment en farem de totes les edats. La convocatòria de la gent la farà la Direcció Esportiva posant-se en contacte amb clubs i directors tècnics dels participants.

Share