Notícies

Concentració de jugadors al CT Sabadell

Amb motiu del Campionat de Catalunya Absolut 2012 el CT Sabadell i la FCT han organitzat, seguint la línia d’accions “Viu el Tennis” a tot el territori català, una concentració al club Vallesà de 32 nens i nenes nascuts al 2001.

El format de la jornada va ser una mica diferent al de les concentracions anteriors, doncs essent tan joves, es va optar per fer un proposta de 4 nens per pista i sistemes de puntuacions diferents. Tècnics de la FCT i els tècnics del propi club, varen col·laborar per tal que l’esdeveniment fos un èxit.

Les ganes que tenien els nens i l’ambient que es va respirar durant tota la jornada, va fer que tothom acabés encantat de la trobada, doncs els nens i nenes participants varen poder gaudir, mentre no els tocava jugar, de les finals del Campionat de Catalunya, aconseguint d’aquesta manera que es respirés molta il·lusió pel tennis.

Les finalistes Laura Pous i Marina Guinart varen tenir el detall de fotografiar-se amb les nenes de la concentració i respondre a diferents preguntes que les joves promeses els varen fer.

Galeria fotogràfica

Share