Notícies

Comença l’espectacle

Tennistes del Canadà, d’Austràlia, de França, d’Itàlia, de la pròpia Catalunya o de l’Estat espanyol aspiren a estar a la final del dia 9 de juny al Club Tennis Montbui. El Torneig Internacional Arcadi Manchón és a punt de començar i ja coneixem els seus participants. Tennistes amb un perfil molt definit: joves i en ple ascens al rànquing de l’ATP, que han triat la competició que organitza l’equip Top Tennis per propulsar-se cap a l’elit.

Un dels que repeteix és José Checa-Calvo, un dels jugadors més veterans del torneig -28 anys- i un dels més ben situats a l’ATP, en el lloc 275. Aquest any, el Torneig ha pujat de nivell i compta per primera vegada amb dos jugadors situats entre els 300 millors del món. L’altre és el canadenc Steven Diez, màxim candidat a la victòria final i número 246 de l’ATP. Nascut el 1991, en dos anys ha escalat més de 200 llocs i es considera bàsicament un jugador de terra.

A més d’aquests, entre els 18 jugadors que passen directament a la fase final, hi ha catalans, jugadors de la resta de l’Estat, i també francesos, alemanys i notes exòtiques com indis i australians. Esperen als altres 8 jugadors que han de superar la fase prèvia, que comença el dia 1 de juny, i 6 més que juguen per invitació.

El quadre es sortejarà aquest proper divendres dia 31, un dia després de la presentació del torneig, el dijous, a les pistes del CT Montbui. Tot és a punt perquè comenci la segona edició de l’únic torneig puntuable per a l’ATP a l’Anoia. La presentació serà a 2/4 de 7 de la tarda, amb la presència d’Albert Costa, ex capità estatal de la Copa Davis, i Joan Navarro, president de la Federació Catalana. Costa, que va ser campió de Roland Garros el 2002, també participarà en un clínic que es farà dues hores abans de la presentació.

Share