Notícies

Coma-ruga va poder gaudir del Tennis Platja en un dia de sol radiant

La setena edició del Campionat de Tennis Platja de Coma-ruga es va disputar sota un sol radiant que va fer gaudir d’un perfecte dia de platja als jugadors i curiosos que es van apropar a la platja de la vila, amb una temperatura d’uns 25º aproximadament.

Martí Magriñá, actual número 1 de la classificació del Circuit Català de Tennis Platja, va continuar amb la seva ratxa particular de victòries en imposar-se a la final, juntament amb Àlex Albors, a la parella formada per David Meana i Jordi Peinado, que van demostrar el seu alt nivell de joc durant tot el dia.

A la categoria femenina, Beatriz Martinez i Begoña de Toro guanyaven la final a les germanes Gonzàlez, Tania i Patricia, en una final molt disputada amb punts d’allò més espectaculars.

També es varen jugar la prova amateur, on un gran nombre de jugadors provinents d’altres esports com el tennis o el pàdel van poder fer un tast d’aquest esport tant divertit i espectacular, i la prova infantil, amb una alta participació de nens i nenes de la regió.

Des de la FCT volem agrair al CT Comarruga Atlètic, en especial a Javier Gamero, president del club, la voluntat de continuar promovent el tennis platja en aquesta vila i desitgem poder col·laborar amb ells durant els anys vinents.

Aprofitem per recordar que el proper diumenge 23 de juny, dia de la revetlla de Sant Joan, es celebrarà a Torredembarra, dins del marc de la festa major de Baix a Mar, el ja tradicional Campionat de Tennis Platja de Sant Joan, que aquest any s’ha incorporat al Circuit Català de Tennis Platja.

Ens veiem a la sorra!!

Share