Notícies

Com augmentar el valor de la llicència esportiva?

La Federació Catalana de Tennis ha signat un conveni amb l’Agència Catalana de Joventut perquè les diferents activitats, competicions, de la Federació es promocionin pels canals de comunicació del “Carnet Jove”.

Article publicat a:  TACTIC SPORTS

El Carnet Jove és una iniciativa del Govern de la Generalitat amb més de 20 anys d’implantació, destinat a promocionar ofertes en productes i serveis per a joves de 14 a 29 anys. Hi ha tot un conjunt d’ofertes vinculades al turisme, oci, restauració, material, …, amb condicions especials per als titulars d’aquesta targeta.

La Federació ha signat aquest conveni amb els objectius de:

1. Augmentar els seus canals de comunicació per difondre les seves ofertes.

2. Aconseguir que els joves tennistes amb llicència puguin accedir al Carnet Jove en condicions especials.

3. Posar a disposició dels clubs vinculats a la Federació els beneficis de formar part de les organitzacions adherides al “Carnet Jove”.

4. Poder disposar dels albergs que gestiona l’Agència Catalana de Joventut en condicions especials per a la Federació i els seus clubs.

És una bona pràctica per fàcilment augmentar el valor de la llicència esportiva i la vinculació dels clubs amb la Federació.

signatura entre el president de la Federació Catalana de Tennis Joan Navarro i Jordi Boixadera Director General de l'Agència Catalana de Joventut

Signatura entre el president de la Federació Catalana de Tennis Joan Navarro i Jordi Boixadera Director General de l'Agència Catalana de Joventut

Share