Notícies

Collado campió de l’Apple Bowl i Bolsova, finalista.

El tennista del CE Laietà, Marc Collado, es va proclamar campió dels XXXIII Campeonatos Internacionales de España Cadete Trofeo de la Manzana “Apple Bowl”, competició del Tennis Europe Junior Tour que es va disputar al RCT Avilés.

El català, quart favorit de la competició, va derrotar a la final al segon cap de sèrie, el mexicà Andres Zepeda, per 6/4, 0/6 i 6/4.

En el seu camí cap a la final, Collado va superar a quarts de final al tennista del CT de La Salut, el també català Pepe Batalla, per 7/5 i 6/4.

Pel que fa a la competició femenina, la jugadora del Topten TC, la moldava Aliona Bolsova, tercera favorita de la competició, va arribar a la final on va caure derrotada per la quarta favorita, la mallorquina Laura Gibanel, per 6/3 i 6/1. Bolsova havia derrotat en semifinals a la segona favorita, la portuguesa Ana Filipa Santos, per 6/0 i 6/4. Cal destacar també l’actuació de la tennista del RCT Barcelona-1899, Delia Arranz, vuitena cap de sèrie, que va perdre a quarts de final davant la màxima favorita, l’alemanya Janina Braun, per 6/2 i 6/1.

Marc Collado, campió de l'Apple Bowl 2011.

Share