Notícies

Cobertura televisiva de la temporada tennística

La nova temporada tennística que va arrancar al mes de gener, ho ha fet amb canvis en els drets televisius. El gran perjudicat de les noves modificacions n’és el circuit masculí, que pràcticament desapareixerà de les cadenes en obert a causa de la no renovació de l’acord entre Televisió Espanyola i la ATP per retransmetre els Masters 1.000.

Així doncs, a més dels 4 Grand Slams, que com ja és habitual només es podran seguir per Eurosport (en el cas de l’Open d’Austràlia, Roland Garros i el US Open) i Canal+ (Wimbledon), la cadena francesa també contarà amb els drets de tots els Masters 1.000 de la temporada (exceptuant Madrid que un any més es pot seguir per La Sexta), així com de 12 tornejos ATP 500 (Rotterdam, Río de Janeiro, Dubai, Acapulco, Halle, Queen’s, Hamburg, Washington, Tokio, Pekín, Basilea i Barcelona) i les principals competicions ATP 250, sumant un total de 34 competicions en tot l’any. Eurosport per la seva banda oferirà alguns tornejos com el de Doha.

Pel que fa a la WTA, Teledeporte oferirà en obert per tercer any consecutiu les competicions Premier del circuit (Brisbane, Sydney, Amberes, Dubai, Doha, Indian Wells, Miami, Charleston, Stuttgart, Roma, Birmingham, Eastbourne, Stanford, Toronto, Cincinnati, New Haven, Tokyo, Wuhan, Pekín i Moscou) i el torneig de Mestres de Singapur.

A més del circuit femení, el que també es podrà seguir veient un any més en obert per TVE i Teledeporte seran les dues grans competicions de tennis per equips, la Copa Davis i la Copa Federació.

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share