Notícies

Cloenda del programa Tennis i Salut Mental a Cornellà

El passat dijous  4 de juny, es va celebrar a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis (FCT) a Cornellà de Llobregat la cloenda de la temporada del programa “Tennis i Salut Mental” que compta amb el suport de la pròpia FCT, d’Esport Solidari Internacional (ESI), de la Fundació Antoni Serra, de la Fundació Jesús Serra i de la Federació Salut Mental Catalunya (FSMC).

El projecte, iniciat a principis de 2012, contempla la realització de classes de tennis regulars, una sortida conjunta al trofeu Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó i la festa de final de temporada.

Més de 40 jugadors procedents de les diferents poblacions en què es realitza l’activitat de tennis regular van participar aquest any en l’esdeveniment que oferia proves d’habilitat, competició i aquagym. Els clubs socials inscrits van ser per una banda Aixec, AREP, Ments Obertes, Gràcia i Ràdio Nikosia que fan les classes de tennis al Reial Club de Polo de Barcelona (RCPB). Des del Vendrell van venir els jugadors del Llorer que fan les classes de tennis al CT Comarruga Atlétic. Els participants de club social El Roure de l’Hospitalet de Llobregat jugaven a casa ja que fan l’activitat regular a les instal·lacions de Cornellà. Els usuaris del club social El teu Tries que fan les classes al CT Mataró participaven per segon any consecutiu. Finalment, els jugadors del Cercle de Girona, que fan les classes en el GEiEG, debutaven en la competició ja que s’han incorporat al programa aquest mes d’abril.

Els resultats esportius van ser:

– Campió proves habilitat: Jordi Falip (El Llorer-CT Comarruga Atlètic)

– Finalista proves d’habilitat: Jordi Boadella (El Cercle-GEiEG)

– Campions competició: Oriol Niubó-Francesc Roger (El teu Tries-CT Mataró)

– Finalistes: Albert López-Lluís Ros (AREP i Gràcia- RCPB).

Tots els participants van ser obsequiats amb una medalla commemorativa i els campions i finalistes van rebre, addicionalment, un trofeu. Es va comptar amb la presència de Joan Navarro, president de la FCT, de Josep Maldonado, senador i president d’ESI, de Jose R. de Gispert, directiu del RCPB, d’Elisenda Ferrer, responsable de comunicació de la FSMC, de Sisco Muñoz, coordinador d’activitats de la FSMC, de Xavier Hosta, director del centre de Cornellà de la FCT, i de Javier Gamero, president del CT Comarruga Atlètic i directiu d’ESI. La jornada es va concloure amb un dinar de germanor.

Cloenda temporada 2014 2015 FCT Cornella

entrega de premios cloenda temporada 2014 2015

Share