Notícies

Cloenda de temporada a Les Pedritxes

El passat dissabte 2 de juny a la tarda es va celebrar la cloenda de la Lliga Juvenil que organitza el Club Deportiu Terrassa Hockey. Enguany han participat 60 equips d’arreu de Catalunya, amb una participació de més de 1000 jugadors entre les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i absolut, tant en catgoria  masculína com femenína.

A la cloenda van assistir un centenar de persones, entre jugadors i acompanyants, i van poder gaudir de varies activitats, com per exemple, comprovar la velocitat amb el seu servei. Posteriorment es va fer l’entrega de premis i per últim va tenir lloc una xocolatada per tots assistents

Cal destacar el sotcampionat de la Lliga dels equips infantil i cadet femení del club.

Cloenda de la XVII Lliga Femenina

Per altra banda, el passat dissabte, també es va celebrar a Les Pedritxes, la Cloenda de la XVII Lliga Femenina. Enguany han participat 48 equips d’arreu de Catalunya, firmant un nou rècord de participació del torneig. A l’esdeveniment  van assistir 120 jugadores que van gaudir d’un torneig social i després va tenir lloc un dinar de germanor on el CD Terrassa, va fer l’entrega de premis pels equips i els trofeus personalitzat a les jugadores, amb un sorteig de material esportiu.

Share