Notícies

Cloenda de la III Lliga Primavera del CT Tàrrega

El passat dissabte 6 d’octubre va tenir lloc al CT Tàrrega l’entrega de premis als nens i nenes de l’Escola de Tennis i als sèniors de la III Lliga Primavera – Tàrrega 2012.
L’acte va ser presidit per Josep Castro, president del CT Tàrrega, i pels membres de la junta, Xavi Vilaró i Denis Badia i també hi van participar els entrenadors, Antonio Pifarré, Roger, James i Robert.
Es va fer un dinar amb una espectacular paella i, acte seguit, es va procedir a un joc de bingo amb un gran nombre de regals per a petits i grans, que va conduir cap a l’entrega de medalles i trofeus als finalistes.
Una seixantena de persones van assistir al dinar, majoritàriament alumnes infantils que formen part de l’Escola de Tennis i que van jugar els partits per disputar-se els primers llocs de la lliga durant els mesos d’estiu d’enguany.
S’han jugat tres proves. A la categoria sènior, el vencedor va ser Ramon Jové seguit de Joan Mateu. Al grup de consolació sènior, Joel Barrera va acabar primer i Xavi Bosch, segon.
Pel que fa al grup escola, el triomf el va aconseguir Silvino Medina i segon va ser Francesc Gallinat.

Cloenda de la III Lliga Primavera del CT Tàrrega

clicar per fer més gran

Share