Notícies

Cloenda de la 9a Lliga Benjamí McDonald’s del CT Lleida

El cap de setmana del 26 i 27 de novembre es va celebrar al Club Tennis Lleida la festa de cloenda de la Lliga Benjamí McDonald’s, una prova ja consolidada que ha viscut amb èxit la seva novena edició. Una mostra d’això és que a la cloenda hi van participar més de 80 nois i noies.

La festa va començar amb la presentació dels equips a la pista central, on es va fer el lliurament de premis i regals per a tots.

Tot la seguit, la festa va continuar amb jocs per a tots els assistents, on els nois havien de demostrar les seves habilitats com a conductors, damunt dels inflables, amb una pilota als peus, amb jocs de col·laboració i jugant a tennis en un camp molt més petit.

La competició de mini tennis va donar quatre guanyadors; Pau Prim, Martin Slafer, Gerard Tuldrà i Iker Iñiguez. Després dels jocs, la festa va continuar amb el lliurament dels premis als guanyadors del campionat de mini tennis i el sorteig de regals amb la col·laboració de McDonald’s Lleida.

Cal recordar que la Lliga Benjamí va arrancar fa nou anys, amb només 7 equips, uns 60 nois i noies. En aquesta última edició han participat 13 equips, amb un total de 120 nois i noies.

Share