Notícies

Classificació “provisional” del 31è Circuit Juvenil d’Estiu 2014

Estan puntuades totes les proves d’aquest Circuit i també s’han entrat els punts dels Campionats de Catalunya: Benjamí, Sub-11, Aleví, Sub-13, Infantil, Sub-15 i Cadet.
En el cas que vulgueu fer alguna reclamació l’heu de fer mitjançant un correu electrònic dirigit a jordi.cusco@fctennis.cat abans del proper dimarts dia 7 d’octubre a les 12 hores. Desprès d’aquesta data  i hora publicarem els llistat DEFINITIUS.
Us recordem que els vuit primers classificats de cada categoria poden disputar el Master del Circuit (codi 070611) que tindrà lloc a les instal•lacions del CT Sabadell, els dies 18, 19, 25 i 26 d’octubre d’enguany.
Tots els jugadors classificats (i els reserves que ho desitgin) han de confirmar la seva participació a  jordi.cusco@fctennis.cat  abans de les 12h. del proper dilluns dia 13 d’octubre.
Recordem que per poder disputar el Master cal haver jugat almenys 3 proves de la categoria corresponent. Qualsevol jugador que s’hagi classificat en dues categories, haurà d’escollir una d’elles per disputar-la.
El sorteig tindrà lloc a les oficines centrals de la Federació el proper dimarts 14 d’octubre a les 12 hores.
L’ordre de joc es podrà consultar a partir del dia 15 d’octubre a les 18 hores.
Share