Notícies

Circuit internacional ITF al Club Tennis Els Gorchs

La jugadora bielorussa Ksenia Milevskaya es va alçar amb la victòria en l’internacional ITF femení jugat a Les Franqueses del Vallès, després de vèncer a la final a l’Anastasia Yakimova, primera favorita, per 7-5, 6-7 (5) i 6-4.

La millor actuació espanyola la van protagonitzar la mallorquina Ivonne Cavallé i la canària Isabel Rapisarda, quartfinalistes ambdues abans de caure eliminades, respectivament, a mans de la pròpia Milevskaya per 6-3 i 6-2, i de la veneçolana formada a Espanya Andrea Gámiz, per un doble 6-3.

La victòria en la prova de dobles la va aconseguir la parella formada per l’alemanya Carolin Daniels i la russa Eugeniya Pasjkova, segones favorites, davant l’índia Sharmada Balu i la xinesa Sirui He, per 6-4 i 6-3.

El Futures masculí va enfrontar en la final al rus Alexander Lobkov davant el francès Jerome Inzerillo aconseguint aquest últim la victòria per un 7-6(5) i 6-4. L’elxà Miguel Àngel López no va superar a semifinals al campió al perdre per un 4-6 6-3 i 6-2.

La parella formada pels espanyols Ivan Arenas i Enrique López, segons favorits, va aconseguir la victòria per un 7-6 (3) i 6-4 davant els també espanyols Guillermo Gómez i Andoni Vivanco

Share