Notícies

Circuit Absolut de la Federació Catalana de Tennis 2012

El Circuit Absolut de la Federació Catalana de Tennis 2012 es va posar en marxa puntualment i a hores d’ara ja s’han completat les tres primeres proves.

La setmana del 16 al 22 de gener es va jugar el primer torneig a les pistes de l’Accentennis L’Hospitalet. La victòria en categoria masculina va ser pel jugador del CE Laietà, Roger Pérez, primer favorit de la competició, que va derrotar ala final al tennista del CT La Bisbal de l’Empordà, Carles Girbal, per 7/5, 5/7 i 7/5. Per arribar a la final, Pérez havia derrotat en semifinals al seu company de club, Jaume Pla(4) per 6/3 i 7/6(5) mentre que Girbal havia superat al jugador del CT Mataró, Aleix Àlvarez, per 3&6, 6/1 i 6/3. En categoria femenina, el títol va ser per a la jugadora del CT Sabadell, Josephine Boualem, primera favorita, que es va desfer a la final de la tennista del RC de Polo, Maria Pujol, tercera cap de sèrie, per 6/3 i 6/0. En semifinals, Boualem havia superat a l’ucraïnesa Diana Tokar per 7/6(4) i 6/2 i Pujol a la jugadora del CE Laietà, Judit Vives, per 6/7(2), 4/6 i 6/3.

La segona prova es va jugar a les pistes de l’Accentennis Cornellà i va veure el triomf, en categoria masculina, del jugador del CT Manresa, Marc Lluis Vargas, primer favorit,  que va derrotar en el darrer partit al tennista del CT Mataró, Eric García, tercer cap de sèrie, per 6/1 6/3. En la penúltima ronda, Vargas va derrotar al tennista belga del CT Pineda-Gava, Lucas McCone per 6/2 i 6/2 i García va superar al segon favorit, el tennista del CE Laietà, Roger Pérez, per 1/6, 6/4 i 6/4.

En fèmines, el títol va ser per la jugadora del RCT Barcelona-1899, Miriam Rosell, primera favorita, que va derrotar a la segona cap de sèrie, la representant del CT Barcino, Ariadna Martí, per 7/6(4) i 6/4.

Per arribar a la final Rosell va vèncer per 6/0 i 6/2 a la tennista del CE Hispano Francès, Marina Rull,  per 6/0 i 6/2 mentre que Martí superava a la jugadora del CT Solsona, Magda Aubets per 2/6, 6/3 i 6/2.

La tercera prova, XI Obert de Primavera del CT Andrés Gimeno, va veure la victòria dels representants del RC de Polo, Oscar Sabaté i Maria Pujol. Sabaté, novè favorit, va derrotar a la final al segon cap de sèrie, el tennista del CT Manres, Marc Lluis Vargas, per 6/2 i 6/4. Per arribar a la final, el campió s’havia desfet en semifinals del representants del CST Cunit, Jordi Muñoz(3) per 6/3 i 7/5 mentre que Vargas havia derrotat per 6/1 i 6/2 al tennista del CN Sant Cugat, Carlos Gonzalez-Tarrio, tretze favorit.

En categoria femenina, Maria Pujol, quarta cap de sèrie, es va imposar a la final a la tennista del CT de La Salut, Judit Domingo, que no era cap de sèrie, per 6/2 i 6/1.

Pujol va accedir a la final en superar en la penúltima ronda a Mª José Buil per 3/6, 6/2 i 6/3 mentre que Domingo ho va fer tot derrotant a les semifinals a la tercera favorita, la tennista del RCT barcelona-1899, Anna Abadias, per 6/4 i 6/3.

Marc Lluis Vargas, campió i Eric Garcia, finalista.

Share