Notícies

Centres de referència FCT, servei als millors jugadors de tennis base catalans

La FCT continua reforçant la labor dels clubs catalans amb els seus millors jugadors en edat formatives.

Els sis Centres de Referència (CR) que la FCT té repartits pel seu territori (Girona, Lleida, Tarragona, Maresme, Vallés i Cornellà), reuneixen als jugadors amb millor nivell i potencial que entrenen als diversos clubs d’arreu de Catalunya.

La FCT, per mitjà dels seus tècnics, aporta un reforç i seguiment d’un dia setmanal a tots els nens i nenes que entrenen en els Centres de Referència, tot treballant en equip amb els seus entrenadors de club, i així, dibuixar línies i plans de treball conjunts.

Aproximadament uns 90 jugadors entre els 10 i 15 anys estan actualment treballant dins dels programes dels CR, essent aquest un punt molt important dins del projecte esportiu de la FCT. Durant el curs diversos jugadors han aconseguit resultats molt destacats a nivell nacional, com per exemple, en les proves del Rafa Nadal Tour. En els propers mesos la FCT seguirà també, donant suport en competicions i ja prepara expedicions per sortir a competir a proves del circuit Rafa Nadal Tour, Babolat Cup Nacional, i a partir del juny en els diversos campionats d’Espanya.

Les joves promeses dels Centres de Referència 2016, han tingut la grata sorpresa de rebre una samarreta de la FCT-Centres de Referència,  com a premi al gran esforç i constància que mostren en els entrenaments setmanals.

Share