Notícies

Celebrat l'ITFF Trofeu Internacional Ortopèdia Rubio de Tennis en Cadira de Rodes

Les instal·lacions del Club Tennis Urgell van acollir   la sisena edició del Trofeu Internacional Ortopèdia Rubio de Tennis en Cadira de Rodes, que es va celebrar del 14 al 17 de juliol amb la participació de 8 jugadors catalans.

Cal destacar la figura de l’esportista, Francesc Prat, el qual va disputar la seva primera final en el circuit ITF Wheelcahir. Prat va aconseguir el passaport per al definitiu partit davant Juanjo Rodríguez, de qui es va desfer després de remuntar un set en contra.  Així, l’enfrontament va finalitzar 6-2/4-6 i 1-6.

Malauradament no va poder davant el núm 1 del quadre, Kike Siscar el qual en tot moment va mostrar la seva superioritat (6/3-6/1).

Aquest resultat el situa en el seu millor rànquing , 8é nacional i 143 del Internacional (ITF Wheelchair)

 

En la cat. de dobles, el tennista català Jose Coronado junt al seu company, Juanjo Rodriguez es van endur amb comoditat la final davant  Pina i Moreno. El resultat ha estat 6-1 i 6-2.

La jornada final ha comptat amb la presència a les grades del President del CT Urgell, Ramon Mestres; de la Regidora de la Paeria, Montse Parra; del Diputat Paco Cerdà en representació de la Diputació de Lleida; del representant territorial d’Esports de la Generalitat, Joan Ramon Segura; i del president de la Federació Catalana de Tennis a Lleida, Ignasi García.

itf urgell 2 itf urgell 3 itf urgell

 

Share