CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PARES, MARES, FILLS I FILLES AL TENNIS GIMENO

El Club de Tennis Andrés Gimeno ha acollit del 16 al 23 de setembre la quarta edició del Campionat de Catalunya de Pares, Mares, Fills i Filles, amb més d’una setantena de parelles participants.

En el quadre absolut, els guanyadors van ser la parella formada per Javier Llucià i Sergi Llucià, primers caps de sèrie, en superar en la final a Joaquim Montalvo i Marçal Montalvo per un doble 4/0.

En el Sub16, Claus Brun i Àxel Brun, que partien com a quarts favorits, es van imposar a Valèria Mir i Oriol Mir en el decisiu súper tie-break, 4/1 3/5 10/8. En la prova Sub 14, Berta Salvador i Cristian Salvador es van endur el títol vencent a Natalia Heras i Eduard Heras en una altra final igualadíssima, 4/1 4/5 10/2. En el Sub 12, Martina Muñoz i Juan Jesús Muñoz van superar a Carla Lidon i Roger Lidon per 5/3 4/1. Sebastian Lotz i Max Lotz van ser els campions de la categoria Sub 11, amb victòria sobre Xavier Carretero i Elisabeth Carretero per 4/2 4/0. Per últim, en la prova Sub10, Eric Salvador i Cristian Salvador van superar a Yago Julià i Alex Julià per 4/1 4/2.