Notícies

Celebrada una interessant Jornada Tècnica FCT al Centre de Tecnificació Girona FCT

Ahir a la nit va tenir lloc al Club Tennis Girona una  Jornada Tècnica dirigida a tots els 22 jugadors/es del Centre FCT a Girona, amb la presència de tot l’equip de Direcció Tècnica i Esportiva de Federació Catalana de Tennis. Van assistir-hi  en Josep Campos, director de l’Àrea de Docència i Recerca de la FCT, Oscar Mas, director de l’Àrea Tècnica Esportiva de la FCT, Xavier Budó, director Esportiu de la FCT, David Vidal, coordinador provincial de la FCT, Gerard Caballero, director Tècnic de la Província de Girona i Ernest Esteve, preparador físic de la Delegació de Girona.

La jornada va consistir en el seguiment i assessorament tècnic als jugadors, unificació de criteris de treball per a cada jugador, gravació en càmera d’alta velocitat de cops tècnics i anàlisi de cada jugador, etc.

La  jornada va ser llarga i molt productiva i s’engloba dins el nou model esportiu FCT on la prioritat de la FCT serà el treball en xarxa per tot el territori català, treballant totalment en equip amb els Centres de  Tecnificació Provincials i amb tots els clubs de tennis de Catalunya.

Share