Notícies

Celebrada la primera jornada del programa RDS a Cornellà

Aquest dimarts es va iniciar el programa de Recerca, Detecció, i Seguiment (RDS) de jugadors i jugadores catalans/es a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà.

En aquesta ocasió el programa RDS es va realitzar amb jugadors i jugadores nascuts l’any 1998, convocats 14 nens i 14 nenes de tot Catalunya. Es va dividir la convocatòria en dos grups, inicialment els nois varen començar a pista mentre les noies començaven fent uns tests físics.

Els tècnics de la FCT varen establir els emparellaments dels jugadors per tal de fer més àgil la trobada, i un cop acabada la primera part de l’activitat, es va procedir al canvi, els nois anaven a fer els tests de físic mentre les noies passaven a pista.

Va ser una experiència molt positiva per tots els implicats, doncs els jugadors/es varen tenir la possibilitat de fer un entrenament amb tennistes del seu nivell sense ser excessivament competitiu. D’altra banda els tècnics de la FCT varen prendre bona nota de les característiques dels participants per futurs seguiments que hi pugui haver, i els tècnics dels jugadors/es varen poder aprofitar per veure el nivell real d’aquesta generació de tennistes que van ser el punt de partida del programa RDS.

Share