Notícies

CELEBRADA AMB ÈXIT LA DIADA DEL TENNIS GIRONÍ

4 (Small) 7 (Small) 5 (Small) 1 (Small) 3 (Small) 6 (Small) 12 (Small) 13 (Small) 8 (Small) 9 (Small) 10 (Small) 11 (Small)
Un total de 260 assistents van omplir la sala per assistir al repartiment de trofeus de la temporada passada als diferents clubs gironins participants. Tanmateix es van homenatjar els campions individuals de les diferents categories base.La Diada va tenir diferents punts destacats, com ara l’homenatge que se li va retre al Sr. Emili Bosch, per la seva tasca i dedicació al tennis (organitzant entre altres, disset edicions del Màsters a Olot); també es va homenatjar l’exjugadora professional Eva Fernandez, que es va retirar la temporada passada. I el reconeixement al CT Cassà pels seus 25 anys de funcionament.
Per ordre d’importància en els trofeus assolits la temporada passada, el millor club gironí va ser el CT Girona, seguit pel Topten TC i pel CT d’Aro. Un total de 31 clubs van rebre els trofeus que els pertocaven.
L’acte va comptar amb diferents personalitats, tant esportives com polítiques: el Sr. Lluís Barba, president de la UFEC a les comarques gironines, el Sr. Josep Pujols, representant d’esports de la Generalitat a Girona; el Sr. Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot, la Sra. Maria del Mar Roca, regidora d’Esports de l’ajuntament d’Olot, el Sr. Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, el Sr. Josep Lluís Berguedà, delegat de Tarragona de la FCT, i la junta de la Delegació Gironina de Tennis, encapçalada pel seu president, el Sr. Enric Sànchez.
En acabat dels repartiments, homenatges i parlaments, es va procedir al sorteig de diferent material esportiu, cedit per les diferents cases col·laboradores.

Share