Notícies

CE Laietà i CT Barcino Campions de Catalunya per equips júnior masculí i femení respectivament

Aquest passat cap de setmana s’han disputat les finals del Campionat de Catalunya Júnior per equips.

El CE Laietà va vèncer la proba masculina al CT Barcino en una magnífica i emocionant final disputada a les instal·lacions del primer. Després d’acabar els individuals amb 3 a 2 del Laietà, es va procedir a disputar els dobles, i el CT Barcino lluny de rendir-se, va imposar-se en el doble 2 deixant l’eliminatòria empatada i quedant tot per decidir en l’últim doble, on després d’un igualat partit, Marc Collado i Jaume Pla varen donar la victòria al club de les corts.

Durant tota l’eliminatòria hi va haver constants alternatives, i ambdós equips varen demostrar que el nivell del tennis català va en alça.

Pel que fa a la proba femenina, el CT Barcino i el RCT Barcelona prometien una gran final, i així va ser. Començava el RCT Barcelona imposant-se en el primer partit, però el Barcino va donar la volta al marcador amb dues victòries consecutives. Quedava, doncs, el partit de les numero 1 de cada club; Badosa i Payola, i durant l’enfrontament es va poder veure un alt nivell de tennis de dues  de les millors promeses del tennis català, doncs ambdues jugadores encara són cadets, i varen jugar a un nivell molt alt. Julia Payola posava l’empat en l’eliminatòria deixant la resolució al doble decisiu. En aquesta ocasió, però, el CT Barcino va imposar-se en el doble definitiu i s’adjudicava el torneig en una jornada molt ambientada per la gent assistent a la mateixa.

Share