Notícies

CE Laietà i CT Andrés Gimeno Campions de Catalunya per equips aleví “A” categoria Or

El Club esportiu Laietà es va proclamar campió de Catalunya Masculí per equips “A” Or, després de vèncer en la final al C. T. De la Salut per 4 a 3.

Els joves jugadors d’ambdós clubs arribaren als dobles després de quedar 3 a 2 en el global dels individuals a favor del Laietà, que posteriorment es varen adjudicar, també, el primer dels dobles decisius, amb la qual cosa quedava l’eliminatòria sentenciada. Ambdós equips varen demostrar el perquè eren els màxims favorits, i es va poder gaudir d’un gran nivell de tennis de les joves promeses del tennis català.

Pel que fa a les noies, destacar el triomf del CT Andrés Gimeno, que tot i no ser el màxim favorit, va demostrar tenir un equip molt compacte i va guanyar els dos equips favorits, el CT Reus a semifinals, i el CT Barcino a la gran final. El resultat de la final no podia ser més ajustat, l’eliminatòria es va decidir en el doble decisiu, després de quedar en els individuals 2 a 2. El partit va ser molt igualat, i cada equip es va adjudicar un set, i el campionat es decantaria en un super tie-break decisiu. Les jugadores del CT Barcino es varen avançar en els primers compassos del mateix, però el CT Andrés Gimeno va remuntar vencent per 10 a 8 en una magnífica eliminatòria de les que fa afició.

Equips Campions:
Maculí:
CE Laietà: Jorge Plans, Xavier Matas, Carlos Salas, Pol Otin, Alexander Garcia, Toni Farràs i Andrei Afilipoaei
Femení:
CT Andrés Gimeno:  Silvia Martinez, Natalia Mas, Laura Garcia, Judith Hernandez, Lucia Garcia, Kautar Chel  el,  Olimpia Capellades, Andrea Marquez.
FELICITATS A TOTS ELS CAMPIONS I CAMPIONES!!

CE Laietà i CT Andrés Gimeno Campions de Catalunya per equips aleví “A” categoria Or

CE Laietà i CT Andrés Gimeno Campions de Catalunya per equips aleví “A” categoria Or

Share