Notícies

Catalunya, subcampiona d’Espanya per equips infantils de Comunitats Autónomes

L’equip català masculí va perdre la final d’aquesta competició que es va disputar al Club Juan Carlos Ferrero-Equelite de la localitat alacantina de Villena.

Els catalans, que no figuraven a la llista de favorits, van caure davant de l’equip representant de la Comunidad de Madrid, quart cap de sèrie, per

2 a 1. Per arribar a la final, Catalunya va superar en primera ronda a Aragó per 3 a 0. A vuitens de final, els nostres representants es van desfer de Illes Balears per 2 a 1. Ja a quarts de final, Catalunya va superar l’equip de Región de Murcia per 3 a 0 mentre que a les semifinals va poder amb Andalucia per 2 a 1.

L’equip català el van formar els jugadors Alvaro López, del CT Barcino, Eduard Güell, del CT de La Salut i el jugador del CE Laietà, Arturo Schmidt, amb Ivan Ortíz en funcions de capità.

Pel que fa a la competició femenina, l’equip català, que no era cap de sèrie, va perdre en segona ronda amb l’equip de la comunitat valenciana, màxim favorit i finalment campió, per 2 a 1. En el quadre de consolació, les catalanes es van proclamar campiones en derrotar a la final a l’equip de Canarias per 2 a 1.

L’equip el van formar la tennista del CT Barcino, Natalia Serrano i la del CT de La Salut, Alba Cortina, amb Marc Compte com a capità.

Representants catalans al Capionat d'espanya Infantil per Automíes.

Share