Carreño guanya l'ATP Challenger de Como (Italia)

El tennista asturià del RCT Barcelona-1899, Pablo Carreño, s’ha proclamat campió de l’ATP Challenger disputat a la localitat italiana de Como, una prova dotada amb 30000€ en premis disputada en pistes de terra batuda.

Carreño, vuitè cap de sèrie, es va imposar a la final a l’alemany Andreas Beck, quart favorit, per 6/4 i 7/6(4).

El nostre representant va debutar derrotant l’italià Matteo Trevisan per 1/6, 6/4 i 6/1. En segona ronda es va imposar al també italià Daniele Giorgini per 6/1, 6/7(5) i 7/6(5). A quarts de final, Carreño es va afavorir de l’abandonament del serbi Boris Pashanski, quan ja guanyava el partit per 3/6, 6/4 i 4/1 mentre que a les semifinals es va imposar al segon favorit, el francès Benoit Paire, per 6/4 i 7/6(2).

Aquest és el segon Challenger de la temporada per Pablo Carreño, que ja havia guanyat al torneig ATP Challenger d’Alessandria i que també ha aconseguit tres títols d’ITF Futures en el que portem de temporada.

Pablo Carreño, campió de l'ATP Challenger de Como.