Vídeo | Carlos Pina guanya el Català en cadira de rodes

L’Atlètic Terrassa Hockey Club va acollir del 6 al 8 de Juny la present edició del Campionat de Catalunya en cadira de rodes Memorial Oliver Puras. Un torneig que va reunir a 14 jugadors que van demostrar un gran nivell en cadascun dels partits.

El títol individual va ser per Carlos Pina. El tenista aragonès es va desfer en la final del català Jordi Ros per un doble 6-4. Pina es va mostrar més consistent en el seu joc i va aprofitar els errors de Ros per adjudicar-se el títol de campió. Pel que fa al quadre de consolació, José Coronado es va proclamar campió al vèncer a la final a Francesc Prat per 6-1 i 6-0.

Pel que fa als dobles, la final la van disputar les parelles formades per Carlos Pina i Jordi Ros contra José Coronado i Víctor Marcén. La parella Coronado –Marcén van marcar el ritme de joc durant els primers compassos de la final i es van adjudicar el primer set per 6-4. En el segon parcial, el domini de Coronado i Marcén va seguir fins a situar un 5 a 2 al marcador. Però quan semblava que el títol ja estava sentenciat va arribar la reacció de Pina i Ros. Van capgirar el marcador i es van adjudicar el set per 7-6. En el super tie-break, Pina i Ros es van mostrar més encertats i van acabant guanyant una final que tenien perduda.

El president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, va ser l’encarregat d’entregar els trofeus als campions d’aquesta XXIV edició del Campionat de Catalunya en cadira de rodes.