Carlos Pina, Campió de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes 2014

El jugador aragonès de tennis en cadira de rodes, Carlos Pina, es va proclamar el passat diumenge 8 de juny campió de la XXIV edició del Campionat de Catalunya Open de Tennis en Cadira de Rodes “Memorial Oliver Puras” en les categories individual i dobles a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club.

La  competició, organitzada per la Federació Catalana de Tennis, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i l’Atlètic Terrassa Hockey Club va comptar amb la participació de 14 jugadores i jugadors, vuit dels quals catalans.

Pina es va imposar al català Jordi Ros a la final per un doble 6/4 en un partit marcat per la calor.

La final del quadre de consolació la van protagonitzar els dos jugadors catalans José Coronado i Francesc Prat. Coronado es va imposar per 6/1 6/0.

A la categoria de dobles, Jordi Ros i Carlos Pina van guanyar la final a la parella formada per José Coronado i Víctor Marcén, per un ajustat i disputat 4/6 7/6 i 10/5 en el super-tiebreak de desempat després d’arribar al set iguals.

Des de la Federació Catalana de Tennis agraïm l’esforç i dedicació del Club en l’organització de la competició.