Notícies

Carla Suárez i Garbiñe Muguruza a les Jornades Elitia-FCT de Tennis Femení

Un total de 40 jugadores, de les categories aleví i infantil, formades per 32 jugadores de la Federació Catalana de Tennis i 8 jugadores de la Federación Madrileña de Tenis, participaran en un dels esdeveniments de Tennis Femení més rellevants de l’any.

El proper dissabte 30 de novembre el CIT Cornellà acollirà les Jornades Elitia-FCT de Tennis Femení, on es faran un seguit d’activitats orientades a promocionar el tennis femení, i que comptarà amb la presència de les dues jugadores més rellevants del tennis nacional, les número 1 i 2 a l’actualitat i destacades a nivell mundial, Carla Suárez i Garbiñe Muguruza.

El grup de tennis femení Elitia i la Federació Catalana de Tennis organitzen aquestes jornades amb la col·laboració de la Federación Madrileña de Tenis amb el compromís de potenciar i promocionar el tennis femení.

La jornada del matí es preveu molt dinàmica i variada; les jugadores realitzaran un seguit d’activitats com, entrenaments específics de tennis femení a diferents pistes, veure una sessió d’entrenament de la Carla i la Garbiñe amb comentaris dels seus tècnics dels conceptes que estan treballant, així com l’activitat estrella, jugar a pista d’individuals amb cadascuna de les jugadores professionals.

Les activitats de la tarda començaran a les 15.30 hores i donaran el tret de sortida al Clínic d’una hora de durada, que realitzaran tant la Carla com la Garbiñe, destinat a un total de 26 jugadores catalanes. Paral·lelament, 16 jugadores realitzaran una sessió de partits i enfrontaments, en aquesta ocasió de partits de dobles.

A les 17 hores es realitzarà una xerrada amb les principals conclusions de la jornada i es donarà pas al torn de preguntes destinades a Carla i Garbiñe. Finalment, es procedirà a al lliurament de diplomes, autògrafs i a la foto final de l’esdeveniment. 

Carla Suárez i Garbiñe Muguruza a les Jornades Elitia-FCT de Tennis Femení

Share