Carla Suárez, Campiona d'Espanya 2011

La tennista del CT Barcino, Carla Suarez, es va proclamar campiona d’Espanya, en derrotar a la final disputada a les pistes de l’Accentennis Sant Joan Despí a l’alacantina Silvia Soler, quarta favorita, per 6/3 i 6/3.

La jugadora canària, primera cap de sèrie de la competició, va iniciar el seu camí derrotant a la mallorquina Carolina Prats per 6/1 i 6/2 als vuitens de final. A quarts de final va superar a la també mallorquina, Núria Llagostera, sisena favorita, per 6/1 i 6/1. Ja a les semifinals, Suárez va superar a la tennista catalana del RCT Barcelona-1899, Laura Pous, per 6/2 i abandonament. Per la seva part, Soler va derrotar en semifinals a la jugadora basca del CT Barcino, Lara Arruabarrena, vuitena favorita, per 6/1 i 6/2. Aquest és el segon títol femení absolut per a Carla Suarez que ja havia guanyat aquesta prova l’any 2008.

Pel que fa al títol de dobles, va ser per a la parella formada per Núria Llagostera i Arantxa Parra, que fent honor a la seva condició de màximes favorites, va derrotar a la final a les segones caps de sèrie, Lara Arruabarena /Leticia Costas, per 6/3 i 6/4.