Notícies

Carballés, campió del 25è Anella Catalunya del TC Badalona

El tennista granadí Roberto Carballés, sisè favorit, va vèncer per 6/2 i 6/3 al tennista valencià del CT de La Salut, Davíd Estruch, cinquè cap de sèrie,  en la final d’aquesta prova ITF Futures dotada amb 10000$ en premis.

Carballés va debutar en la competició derrotant en primera ronda al jugador del RC de Polo, Oscar Sabaté, per 6/1 i 6/4 mentre que en segona es desfeia d’Esparcia per 6/1 i 6/0. Ja a quarts de final, Carballés va superar al quart favorit, el rus Ivan Nedelko, per 4/6, 6/3 I 6/4. A la penúltima ronda, el campió es va afavorir de l’abandonament del segon favorit, el xilè Hans Podlipnik-Castillo, que no va poder iniciar el partit.

Per la seva banda, Estruch, va iniciar la competició superant al tennista del CT Sabadell, Gabriel Trujillo, per 3/6, 6/4 i 6/4. En segona ronda va derrotar al veneçolà Ricardo Rodríguez per 6/2 i 6/1. A quarts de final, Estruch va vèncer per 4/6, 6/3 i 6/2 al colombià Juan Sebastián Gómez mentre que a semifinals va disposar del japonès resident a Valencia, Taro Daniel, setè favorit, per 3/6, 7/6(6) i 7/5.

Aquest es el primer títol de la temporada pel tennista andalús i el quart de la seva carrera.

D’altra banda, cal dir que Estruch no va poder reeditar el títol que l’any passat va aconseguir en derrotar a la final al tennista balear del CT Tarragona, Pedro Clar.

Entrega de premis del 25è Anella Catalunya.

 

Roberto Carballés, amb el President de la FCT, Joan Navarro.

Share