Notícies

Campions del Circuit Juvenil d’Hivern de Setmana Santa de la FCT disputat al CT l’Hospitalet

El Circuit Juvenil d’Hivern de Setmana Santa de la FCT celebrat a les instal·lacions del CT l’Hospitalet va posar, el passat 12 d’abril, el seu punt i final, després de que tant les semifinals com les finals, previstes per les últimes dates del mes març, s’haguessin de suspendre per la pluja. La prova va comptar amb competicions en les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Júnior.

En la competició Júnior, el màxim favorit, Fernando Clemente (CST Cunit) es va emportar el triomf en la categoria masculina 1, després de superar en la final a Gerard Sola (CT Vic) en dos sets (6/1, 6/2). En el torneig masculí 2, el campió va ser Daniel de Val (CT Barcino) que es va desfer en la final del principal candidat a la victòria, Àlex Fernández (Federació Andorrana de Tennis), en dos intensos sets (6/4, 7/6 (5)). En la competició femenina, el títol va anar a parar a mans de la cap de sèrie número 1, Aintzane Armendaris (CNT Malgrat) que va derrotar en la final a Andrea Balcells (Escola Cornellà) per un doble 6/3.

En la categoria Cadet, el triomf en el torneig masculí 1 va ser per Sergio Garrido (CT de la Salut i cap de sèrie número 1), que va vèncer en la final a l’altre gran aspirant al títol, Marc Monclús (CT Manresa), en dos sets (6/3, 6/2). En el torneig masculí 2, la victòria final seria per Alex Ros (CE Laietà) que superaria en el duel decisiu a Enric Pomp (CT de la Salut) en dos sets (6/4, 6/2). En la competició femenina, Tanit Lopez (CE Hispano Francés) s’enduria el títol després de derrotar en una intensa final a Aina Cordo (CT Vall Parc) en dos sets (7/5, 6/3).

En el torneig Infantil, la victòria en al competició masculina 1 va ser per Ruben Canet (CT Andrés Gimeno) que va superar en la final al màxim favorit, Alexander Sulimov (CNT Malgrat) en dos sets (6/0, 6/4). En la competició masculina 2 seria el principal candidat al títol, Arthur Bazil (CE Laietà) el que s’emportaria la victòria després de vèncer en la final a Toni Farras (CE Laietà) per un doble 6/3. En la categoria femenina 1, Clara de Santiago (CT Barcino i cap de sèrie número 1) derrotaria amb comoditat en la final a Paula Sostres (RC de Polo) en dos sets (6/1, 6/0). En el torneig femení 2, Patrícia Mancera (Club de Begues) guanyaria el títol després de superar a Júlia Thomas (CT l’Hospitalet), en una disputadíssima final decidida al súper tie-break (6/1, 4/6, 10-7).

En la categoria Aleví, la victòria en el torneig masculí 1 seria pel gran favorit, David Naharro (CT Barcino), que va imposar-se en la final a Tony Corro (CE Laietà) en dos ràpids sets (6/1, 6/2). En la competició masculina 2, el triomf final va ser per David Moreno (FCT Independents) que en el duel decisiu superaria a Àngel Saenz per un doble 6/2. En el torneig femení, el títol va anar a parar a mans de  Kautar Chelh (RC de Polo), que derrotaria en al final a la principal candidata al trofeu, Laura Garcia (CT Andrés Gimeno), en dos sets (6/2, 6/3).

Finalment en el torneig Aleví, el títol en la competició masculina va ser pel principal candidat a guanyar la competició, Kenneth Rabinad (CT Vic), que va vèncer en la final a Maxwell Samuel Castle (CE Laietà) en dos sets (6/2, 6/0). En la categoria femenina, el duel entre les dues favorites a endur-se la copa acabaria amb el triomf de Victoria Jiménez (CT Barcino i cap de sèrie número 2), enfront Raquel Caballero (CT de la Salut i cap de sèrie número 1) en dos sets (6/1, 6/3).

Eduard Bosh
Premsa FCT

Share