Notícies

Campions del Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT (Setmana Santa)

El Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT va posar el passat cap de setmana el punt i final a la prova de Setmana Santa. La competició, que es va disputar a les instal·lacions del Centre Municial Tennis Vall d’Hebron, va comptar amb les categories Aleví i Infantil, les quals es van disputar en terra batuda, així com les de Cadet i Júnior, que es van jugar en pista ràpida.

En la categoria Júnior, el triomf en la competició masculina va ser per Gerard Sola (CT Vic) que es va imposar en la final a Albert Matas (CE Can Mèlich) per un contundent 6/0, 6/0. En el torneig femení la victòria se la va endur la màxima favorita, Clàudia Hoste (CE Laietà), que va derrotar en el duel decisiu a Tanit López (CE Hispano Francés) per un clar 6/1, 6/1.

En la categoria Cadet, el triomf en la competició masculina va ser pel màxim favorit del torneig, Pol De Santiago (CT Barcino), que va vèncer en la final a Adrià Vallejo (CT de la Salut) amb relativa facilitat (6/1, 6/2). En la final femenina, el duel decisiu entre les dues màximes favorites va acabar amb la contundent victòria de Nora Vila (CT Salt les Guixeresi i cap de sèrie número 1) enfront Gal·la Castelló (CT Barcino i cap de sèrie número 2) en dos sets (6/2, 6/1).

En la categoria Infantil, la victòria en la competició masculina va ser per Àlex Verges (Aeródromo TC Empuriabrava) que va guanyar en el partit definitiu a Adrià Gual (CT de la Salut) en dos sets (6/2, 6/3). En el torneig femení, el triomf seria per la favorita de la competició, Adriana Briones (CE Laietà), que es va imposar en la final a Daria Gavrilova (CE Hispano Francés) en dos sets (6/4, 6/1).

Finalment, en la categoria Aleví, Alvar Sola (CT Cabrils) va ser el guanyador de la competició masculina després de superar en la final al segon màxim favorit, Hugo Fernández (CT Manresa), en dos sets (6/3, 6/2). En el torneig femení, encara falta conèixer la vencedora de la final entre Kautar Chelh (RC de Polo) i Carlota Farres (CT Vic).

circuit juvenil

 

IMG-20150408-WA0001

Share