Notícies

Campions del Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT celebrat al CIT Cornellà

Una de les últimes proves del Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT va posar el passat cap de setmana punt i després de viure uns dies de competició d’allò més intensos i emocionants. A la prova, disputada a les instal·lacions del CIT Cornellà i en la superfície de terra batuda, hi van participar les categories Júnior, Cadet, Infantil, Aleví, Benjamí.

En la competició Júnior, Xavier Gabarró (CT Andrés Gimeno i cap de sèrie número 3), va aconseguir el triomf final en el torneig masculí enfront Jordi Puig (CT Badalona i cap de sèrie número 4), en una intensa i emocionant final que es va haver de resoldre en el súper tie-break (5/7, 6/1, 10-5). En el quadre femení, Julia Enrique (CT Salt les Guixeres i cap de sèrie número 3), s’enduia el trofeu després de superar en la final a Nora Ayala (CT Salt Guixeres) en un partit molt disputat i, al igual que en el quadre masculí, resolt al súper tie-break (6/0, 5/7, 10- 6).

En la categoria Cadet, Alex Martínez (CT de la Salut i cap de sèrie número 2), s’emportaria el títol en la competició Cadet1 després de superar a Marc Monclús (CT Manresa), en una intensa final que es va haver de decidir en el súper tie-break (7/6(2), 4/6, 12-10). En el quadre del Cadet 2, Oriol Luis Vidal (CT de la Salut i cap de sèrie número 3), aconseguia la victòria després de vèncer en la final a Pere Padró (CT Barcino i cap de sèrie número 4), en dos sets (6/3, 6/0). Finalment, en el torneig Cadet 3, Pol Vega (CT Barcino), trencava tots els pronòstics i s’emportava el trofeu derrotant en la final a Jesús Iribar Olmo (CT Cabrils i cap de sèrie número 4), en dos sets (6/2, 6/3). En la competició femenina, Carla Rusiñol (CT Manresa), s’emportava el triomf en la categoria Cadet 1 després que la seva rival, Aina Plana (CT Barcino), hagués d’abandonar per lesió després de disputar-se només dos jocs. Pel que fa al quadre del Cadet 2, la màxima favorita, Andrea Vidal de Carcer (CT Cabrils), es va imposar amb comoditat en la final a Gal·la Castelló (CT Barcino) en dos sets (6/1, 6/2).

En el torneig Infantil, Àlex Vergues (Aeródromo TC Empúriabrava), sorprendria a tots els favorits i s’emportaria el títol del torneig Infantil1 després de superar en la final a l’altre revelació del torneig, Ernesto Rocabert (CT Barcino), en el súper tie-break (6/4, 1/6, 10-3). En el quadre infantil 2, Nikita Pilshchikov (CT Can Via i cap de sèrie número 4), va derrotar en la final a Bruno Martino (CT Barcino, cap de sèrie número 3), per un doble 6/3. En la competició femenina, Carla Alonso (CT Badalona i cap de sèrie número 4), va vèncer en la final a la màxima favorita, Marta Torres (CT de la Salut) en un emocionant duel que va necessitar del súper tie-break per resoldre’s (3/6, 6/3, 10-4).

En la categoria Aleví, Marçal Miret (CT Vilafranca i cap de sèrie número 3), guanyava la competició Aleví 1 obtenint la victòria en el partit decisiu enfront Albert Juanmartí (CT Barcino i cap de sèrie número 5), en dos sets (6/4, 6/3). En el torneig aleví 2, Marc Escabia (CT Vic) va fer bo el paper de favorit i després de superar en una intensa final a l’altre principal aspirant al títol, Arnau Domingo (Escola Cornellà) en dos ajustats sets (7/6 (5), 7/6 (4)). En el torneig femení, el triomf seria per Kautar Chelh (RC de Polo i cap de sèrie número 3), que derrotava en la final a Laura Guberna (CE Laietà), en dos sets (6/0, 6/3).

En la competició Benjamí, Max De Vilar (CT Cabrils i cap de sèrie número 2), s’enduia el títol de campió superant en la final al màxim favorit al títol, Keneth Rabinad (CT Vic), en un intens partit que es va necessitar del súper tie-break per decidir-se (3/6, 6/1, 10-4). Finalment, en el quadre femení, Berta Vidal de Carcer (CT Cabrils i cap de sèrie número 2), es va endur el triomf després de superar en la final a la màxima favorita, Anna Rossines (CT Vic), en dos sets (6/1, 6/2).

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share