Notícies

Campions del 25è Obert Juvenil de Tennis Tous

L’Obert Juvenil de Tennis Tous celebrat a les instal·lacions del CT Manresa va posar, el passat diumenge 14 de juny, el punt i final a la seva 25ª edició. Un any més, la competició va contar amb les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Júnior.

En la competició Benjamí, el triomf en el torneig masculí seria pel jugador del CT Vic, Kenneth Rabinad, que vencia en la final al tenista del CT Cabrils, Max de Vilar. En el quadre femení, la victòria seria per Victòria Jiménez (Federació Andorrana), que superava en el duel decisiu a Anna Rossinés (CT Vic).

En el torneig Aleví, Alvar Solà (CT Cabrils), guanyava la competició masculina 1, després de derrotar a Pol Masafret (CT Manresa), en la final. En el trofeu masculí 2, la copa seria per Iu Casamitjana (CT Montbuí), que superava en l’últim partit a Pol Vallejo (CT Torelló). En el torneig femení, Karina Aronescu (CDT Belulla), guanyava en la final a Carlota Farrés (CT Vic).

En la categoria infantil, Max Alcalà (CT Cabrils), s’emportava el títol del quadre masculí 1 superant en la final a David Álvarez (CT Cabrils). Pol Bosch (CT Manresa), seria el guanyador de la competició masculina 2 després de batre en la final a Pau Bigas (CT Vic). En la final femenina, el triomf seria per Anna Blazquez (CDT Belulla), que derrotava en el duel decisiu a Paula Sostres.

En la competició Cadet, la final masculina entre Pau Danés (CT Manresa), i Pol Botifoll (CT Manresa), quedaria pendent de disputar. En canvi, l’últim partit del quadre femení si que es jugaria i acabaria amb la victòria de Sandra Azorín (Sicoris Club), sobre Andrea Vidal (CT Cabrils).

Finalment, en el torneig Júnior, el triomf en la categoria masculina seria per Gerard Solà (CT Vic), que derrotava en la final a Marc Monclús (CT Manresa). En la competició femenina, Gemma García (CE Laietà), s’imposava en el duel decisiu a Marina Alcaide (CT Mataró).

El torneig celebrat a les instal·lacions del CT Manresa va posar, el passat cap de setmana, el punt i final a una nova edició que va contar amb categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Júnior.

Share