Notícies

Campions de la Lliga Catalana Campionat de Catalunya Equips per Comarques

La Lliga Catalana Campionat de Catalunya Equips per Comarques va posar el passat cap de setmana, a les instal·lacions del CIT Cornellà, el punt i final a l’edició celebrada en aquesta temporada 2014/2015. La competició ha contat amb les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Júnior i Absolut tant masculí com femení, així com torneig +30, +40 i +50 masculí.

En el torneig Benjamí, el CT Barcino va ser el gran triomfador de la categoria després d’endur-se el títol de campió tant masculí com femení. En la final masculina, el CT Barcino s’imposaria al CT Reus Monterols per un contundent 4 a 0, mentre que en la final femenina superava al CDT Belulla per un clar 3 a 0.

En la competició Aleví, el RCT Barcelona-1899 aixecava el títol de campió en la final masculina després de derrotat en la final al CN Sant Cugat per un resultat de 3 a 1. En el quadre femení, el CT Barcino tornava a pujar al graó més alt del podi amb la seva victòria enfront el CN Sant Cugat en el duel decisiu.

En la categoria Infantil, el triomf en la final masculina se l’emportava el CN Sant Cugat ‘A’ després de vèncer en una igualada final al CT Barcino per 3 a 2.  En la final femenina, el CT Barcino sumaria el quart trofeu pel club en aquesta Lliga Catalana després de derrotar per un clar 3 a 0 al CNT Malgrat ‘A’.

Pel que fa al torneig Cadet, el RCT Barcelona-1899 ‘A’ masculí sumaria el segon èxit pel club després de superar en la final al CN Sant Cugat ‘A’ per 3 a 1, mentre que en el quadre femení, la victòria seria pel Sicoris Club que derrotava en el duel decisiu al CN Sant Cugat per un contundent 3 a 0.

En la competició Júnior, el RCT Barcelona-1899 sumaria un nou trofeu a les vitrines després d’endur-se la final masculina enfront el CT Lleida per un ajustat 3 a 2. En el duel decisiu de la competició femenina, la victòria seria pel CT Andrés Gimeno que s’imposava al RCT Barcelona-1899 per 3 a 0.

En la categoria Absoluta, el CDT Belulla aconseguia el seu primer èxit en la vigent edició de la Lliga Catalana després de batre en la final masculina al CNT Malgrat per un ajustat 3 a 2. En el quadre femení, el triomf seria pel CN Lleida que superava en la final al RC de Polo per 3 a 1.

Finalment, en les categories masculines restants, el CT Segur s’emportava el títol en la competició +30 després de derrotar en la final al CDT Belulla. En la final +40, el CN Lleida sumaria el segon títol del club desprès de vèncer al CT Mataró en el duel decisiu per un clar 4 a 0. En el torneig +50, el trofeu acabava en mans del CT Sabadell, que guanyaria en la final al CT Reus Monterols per 3 a 1.

unnamed

Share