CAMPIONAT PROVINCIAL BENJAMÍ INDIVIDUAL UNS PETITS DE GRAN NIVELL

Les instal·lacions del Club Tennis Park van ser testimoni del gran nivell dels jugadors de categoria sub-10 de la província de Tarragona.

El Club de la ciutat del Centenari del Tennis va albergar la fase final de la prova a la qual van accedir els millors classificats de la primera fase que va tenir lloc en la fase de Terres de l’Ebre, en el  Club Esportiu Amposta i en la fase nord de Tarragona, en el propi Tennis Park.

En categoria masculina, el Roger Pascual, jugador del CE Amposta i actual número 1 de Catalunya, va vèncer a la final a l’Arnau Valls (CT Reus Monterols) per un doble 6/3. La final femenina va ser una revàlida del Campionat de Catalunya, ja que la van disputar l’Àngela Geballi (CT Serramar) i l’Anna Ortiz (CT Tarragona), actuals campiona i finalista autonòmica respectivament. El partit va estar ple d’emoció, ja que les dues jugadores van arribar al desenllaç amb opcions, però finalment el títol va caure de la part de la jugadora de Terres de l’Ebre i número 1 d’Espanya, que va arribar a salvar una pilota de partit en contra abans d’emportar-se el tie-break decisiu (6/1 3/6 8/6).