Notícies

Campionat Internacional sub16 Joan Mir "In Memoriam"

Aquest dissabte comença a les instal·lacions del Club Tennis Torelló, la dotzena edició del Campionat Internacional Sub16 Joan Mir “in memoriam” que s’allargarà fins el diumenge 14 de setembre i en el que hi participaran nois i noies de tot el mon.

Dissabte 6, diumenge 7 i dilluns 8 es disputarà la fase prèvia reservada a un màxim de 48 jugadors i 48 jugadores dels quals 8 per sexe, es classificaran per la fase final que començarà el proper dimarts 9 amb 32 jugadors i jugadores per quadre.

El mateix dimarts també començarà la competició de dobles tant masculins i femenins amb un màxim de 16 parelles per quadre. Tots els classificats per la fase final podran gaudir d’allotjament i manutenció fins que quedin eliminats. El club també disposarà de servei de transport dels hotels al club i a l’inversa.

Aquest torneig permet veure els millors i les millors jugadores de 14 o 15 anys i ja és un clàssic en el calendari europeu. El dissabte 13 es disputarà la final femenina mentre que el diumenge 14 la masculina. El dissabte abans de la final femenina i haurà una jornada de minitennis pels més petits i el diumenge abans de la final masculina un clínic.

No us ho perdeu!!

CAMPIONAT INTERNACIONAL SUB16  JOAN MIR “IN MEMORIAM”

Share