Notícies

CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL PER COMUNITATS AUTÒNOMES

Les seleccions catalanes masculina i femenina van realitzar un bon paper al Campionat d’Espanya Infantil per CCAA que es va disputar a les instal·lacions de l‘Acadèmia EQUELITE Juan Carlos Ferrero de Villena, Alacant.

Ambdues seleccions es van quedar a les portes d’aconseguir el títol de campions d’Espanya en totes dues categories; els nois van caure en una ajustada final i les noies van quedar eliminades en semifinals davant una de les grans favorites.

La selecció masculina, capitanejada pel Director Tècnic de la FCT a Tarragona Fran Medina, i formada per Jorge Plans, del Reial Club Polo de Barcelona i  Max Alcalà i Pau Fanlo del Club Tennis Cabrils,  es va quedar a un sol pas d’aixecar el trofeu de campió, ja que va caure al supertie-break del doble decisiu de la final contra la selecció de Castella i Lleó, tot i arribar a dominar en aquest per un set, 2 a 1 i servei a favor.

En el camí cap a la final, els catalans van superar les seleccions de Balears a primera ronda, de Madrid als quarts de final i de Múrcia a les semifinals.

Per la seva banda, la selecció femenina, capitanejada pel Responsable del Centres de Referència de la FCT al Barcelones Nord i Vallès,  Ivan Ortiz, i formada per les jugadores les jugadores Alejandra Ferrer, del Reial Club Tennis Barcelona 1899 i Clara de Santiago i Fiona Arrese del Club Tennis Barcino, van estar a punt de donar la sorpresa a les semifinals enfront les favorites del campionat, les jugadores de la selecció andalusa. Les catalanes van donar la cara fins a l’últim punt i van caure en dos partits individuals molt ajustats.

Per accedir a les semifinals, les representants de Catalunya es van desfer de les seleccions de Canàries i d’Aragó a primera ronda i als quarts de final respectivament.

D’aquesta forma i després d’un estiu farcit de bons resultats dels clubs i jugadors als diferents campionats d’Espanya, el tennis català ha demostrat que torna a ser un referent i a estar en una posició destacada del tennis nacional en categories juvenils.

Masculi entrega

NOTICIA: Fran Medina, Director Tècnic FCT Tarragona

Més fotos: https://www.facebook.com/Equelite/photos

 

 

Share