Notícies

Campionat d’Espanya de Tennis Platja 2012

La platja de San Lorenzo a la Ciutat Autònoma de Melilla serà escenari del Campionat d’Espanya de Tennis Platja 2012 que se celebrarà el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre a les modalitats de dobles masculí i dobles femení.

La competició la disputaran els campions de les Federacions Territorials que hagin celebrat fase autonòmica, més vuit classificats de la fase prèvia, i les parelles convidades, entre elles les campiones d’Espanya del passat any. Pel que fa a la Territorial Catalana s’han classificat, en noies, Laura Herrero i Gemma Egea i, en nois, Jorge Herrero i Martí Magriñá.

En l’Edició del passat 2011 jugada a Eivissa, els canaris Alejandro Hernández i Román Dopico es van adjudicar la victòria en la prova masculina davant els balears Michel De graff i Santi Martorell, mentre que la jugadora eivissenca Pilar Escandell i la tarragonina Rosa M. Sitjà, van revalidar el títol conquistat l’any anterior davant les canàries Carolina Miranda i Ayesha Torres.

Les parelles campiones representaran a Espanya en els pròxims Campionats d’Europa i del Món. En el cas que la parella guanyadora no pugui anar, s’instarà la parella finalista i així successivament fins a la quarta parella millor classificada.

La data límit per a les inscripcions de les territorials i per a la fase prèvia és el proper dilluns 1 d’octubre a les 19 hores.

Share