Notícies

Campionat de Catalunya Infantil individual i dobles.

Dins de l’opció “gestió competició” “competició” trobareu els llistats dels jugadors i jugadores de la Província de Barcelona convidats (d’acord amb la seva classificació) per a disputar el Campionat de Catalunya Infantil – Trofeu Manuel Alonso 2014.

El quadre del Campionat consta de 8 classificats de les Territorials de Tarragona, Lleida i Girona i 32 de Barcelona. La Direcció Tècnica de la FCT atorgarà 8 Wild Cards masculins i 8 femenins amb la qual cosa el quadre serà de 64 jugadors en ambdós casos.

Els jugadors i jugadores de la Barcelona cal que confirmin per mitjà de correu electrònic per participar al Campionat. Noteu que al llistat hi ha jugadors reserves, que també cal que confirmin. Si s’escau, cobriran qualsevol plaça no utilitzada dels jugadors que es classifiquen directament.

La confirmació es tancarà el dilluns dia 28 d’abril a les 12 hores i podreu consultar el llistat el mateix dia a partir de les 18 hores. Qualsevol reclamació caldrà efectuar-la, acompanyada de la documentació pertinent, abans del dimarts dia 29 a les 16 hores. Les inscripcions i les reclamacions s’han de realitzar via correu electrònic a: jordi.cusco@fctennis.cat

El sorteig tindrà lloc el dimecres dia 30 d’abril a les 12 hores a les oficines centrals de la FCT a Barcelona. L’ordre de joc es publicarà el dijous dia 1 de maig a les 12 hores.

El Campionat de Catalunya Infantil individual i dobles es disputarà al Centre Internacional de Tennis de Cornellà del 4 de maig a l’1 de juny (en caps de setmana). El Campionat es disputarà sobre superfície ràpida que és la mateixa sobre la qual es disputarà el Campionat d’Espanya (Sporting Club Casino,La Corunya).

Per a qualsevol aclariment no dubteu a contactar amb nosaltres.

 

 

Share