Notícies

Gran Campionat de Catalunya de Tennis Platja!

L’edició d’enguany del Campionat de Catalunya de Tennis Platja, classificatori pel campionat nacional, va tenir lloc aquest passat cap de setmana 3 i 4 de juny a la Platja de Sant Pol (Sant Feliu de Guíxols). Gràcies a la bona col·laboració amb el Club Tennis Platja Girona-Salt, a la GR Academy i la molt bona predisposició de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. _DSC2773-3

S’han celebrat diferents modalitats i categories, on s’inclouen la masculina, la femenina i la mixta en categoria absoluta i les categories juvenils.

Amb un molt bon ambient entre tots els participants, es va poder gaudir d’un molt alt nivell de tennis platja, on queda palès que, any rere any, el nivell i l’afició per el tennis platja a Catalunya no para de crèixer. Destacar que aquesta edició ha pogut comptar amb una categoria juvenil, també amb notable participació.

En categoria Absoluta Femenina, la parella Alba Gamell – Begoña De Toro van imposar-se per 2-6 6-2 6-2 a Tània González i Mireia Rebull, mentre que en categoria Absolut Masculí, Gerard Rodríguez i Pol Filella van vèncer el tàndem Víctor Martínez – Martí Magriñá a la final per 6-1 7-6.

A la resta de categories els duets campions van ser el Mireia Rebull – Àlex Moya en mixte, el Jordi Vega – Victor Duran en infantil masculí i el Maria Serracant – Anna Costa en infantil femení.

La FCTennis premia amb la inscripció gratuïta pel Campionat d’Espanya per les parelles guanyadores de les categories absolutes Masculí i Femení.
Les parelles finalistes d’aquestes categories seran premiades amb un 50% de descompte. _DSC3226-33

Varen fer entrega dels premis, Jordi Vilà (Regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols), Joel Ramírez (Tècnic Responsable Tennis Platja de la FCTennis), Àlex Casas Val-ldosera, President del Club Tennis Platja Girona-Salt.

Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a la cita, especialment als que es van desplaçar des de ben lluny per acudir a aquest torneig.

 

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

 

Quadres i Resultats

Tots els resultats »

 

Quadre d’honor

Aquests van ser els guanyadors/res de les diferents categories:

Absolut Femení
Guanyadores  Begoña De Toro – Alba Gamell
Finalistes Mireia Rebull – Tània González
Absolut Masculí
Guanyadors Pol Filella – Gerard Rodríguez
Finalistes Martí Magriñá – Víctor Martínez
Absolut Mixtes
Guanyadors Mireia Rebull – Àlex Moya
Finalistes Alejandra Porteiro – Pol Murciano
Infantil Femení
Guanyador Maria Serracanta – Anna Costa
Finalista Julia Llobet – Martina Llobet
Infantil Masculí
Guanyadors Jordi Vega – Victor Duran
Finalistes Pol Bistué – Marc Filella

 

_DSC3273-3_DSC3256-3

 

 

 

 

 

 

 

Share