Notícies

Campionat de Catalunya de Tennis Platja 2015

L’edició d’enguany del Campionat de Catalunya de Tennis Platja, classificatori pel campionat nacional, tindrà lloc aquest proper diumenge 26 de juliol a la Platja de Baix a Mar de Torredembarra. Aquesta vila, reconeguda com el bressol d’aquest esport a terres catalanes, no acollia la celebració d’aquest prova des de l’any 2009. Gracies a la inmensa col·laboració del Club Tennis Torredembarra, aquesta edició estarà marcada per un gran nombre de participants.

Es celebraran un total de set modalitats diferents, on s’inclouen la masculina, la femenina i la mixta tant en categoría absoluta com amateur, i una prova infantil per a joves de fins a 13 anys. Tot plegat farà les delícies tant de jugadors com d’afeccionats durant tota la jornada, amb partits molt interessants des de les 9:30 del matí fins les 20:30 de la tarda, quan finalitzin les finals de la categoría absoluta.

Els primers classificats en les categories masculina i femenina absoluta tindran accés directe al quadre final del “Campeonato de España de Tenis Playa” que es celebrarà a Almuñécar el proper 26 de setembre. A més, els campions també rebran una subvenció de 100€ per a sufragar els costos d’aquest campionat.

Des de la FCT us volem convidar a tots a que vingueu a gaudir d’una gran jornada de Tennis Platja, tant si voleu participar com si no. Prometem un molt bon ambient i un gran nivel de joc.

Si voleu més información sobre aquest campionat, us adrecem al següent link del web del TennisTDB.

Enllaç web (clica)

Ens veiem a la sorra!

Campionat de Catalunya de Tennis Platja 2015

Share