Notícies

Campionat de Catalunya de Periodistes “Circuit El Corte Inglés”

Les instal·lacions del RCTBarcelona-1899 van ser l’immillorable escenaride la festa de cloenda i lliurament de guardons del Campionat de Catalunya de Periodistes “Circuit El Corte Inglés” que un cop mes va ser organitzada per l’Associació de Periodistes de Tennis (APT).

Enguany, el títol va anar a parar a mans del periodista de Catalunya Radio, Xavi Campos, que va ser el gran dominador de la temporada ja que va guanyar els quatre tornejos en joc: Hivern, Primavera, Estiu i Tardor. Per aquests resultats, Xavi Campos va acabar en la posició número 1 del rànquing APT, seguit de Jordi Ramos, campió del 2010 i de Cristian  Mestres.

L’esdeveniment va comptar amb la presència d’Idoya Sierra, Gerent del RCT Barcelona-1899, de Jordi Romañach en representació d’El Corte Inglés i del Gerent de la Federació Catalana de Tennis, Daniel Laga,  així com dels components de la junta directiva de l’APT presidida per Manel Serras.

L’entranyable festa va finalitzar com ja es habitual amb un sorteig de regals cedits per: Head, Wilson, Nike, Babolat, Lacoste, Dunlop, Segura Viudas i El Corte Inglés, de forma que cap dels participants va marxar amb les mans buides.

Campionat de Catalunya de Periodistes Circuit El Corte Inglés 2011

Share