Campionat de Catalunya Aleví Trofeu Joan Torné i Reverter "In Memoriam"

Gran èxit del tennista lleidatà Alejandro Serret, del Club Tennis Lleida al proclamar-se campió de Catalunya Aleví en les proves individuals i mixte.

Alejandro Serret va superar a la final a Antonio Muñiz per 6/2 6/2 en un partit on Serret el va tenir controlat en tot moment, dominant el marcador des del principi del partit fins al final.

Alejandro Serret i Ares Teixidó també es van proclamar campions de Catalunya en prova mixte al superar a la final a Jordi Busquets i Carla Girbau per un més que ajustat 4/6 7/6 i 10 a 7 al tiebreak definitiu.

Pel que fa a la prova de dobles masculins, Serret es va quedar a les portes del títol. En aquest cas la seva parella de dobles era Sergi Roviralta. A la final es van trobar amb Nil Giraldez i Albert Casas que es van aixecar amb el títol després de guanyar per 4/6 6/3 i 12-10 al tiebrak.

Pel que fa a les proves femenines Laura López va perdre la final individual davant Denise Anto Stoica per un 6/2 i 6/3 i ambdues van proclamar-se campiones en la prova de dobles davant Mar Burjats i Marta del Pino per un 6/4 i 6/3.