Notícies

Campionat Catalunya de Tennis Platja per Equips

L’edició d’enguany del Campionat de Catalunya de Tennis Platja per Equips tindrà lloc aquest proper diumenge 14 d’octubre a Masnou. Gràcies a la bona col·laboració amb el Beach Tennis Montgat i la molt bona predisposició del Club Nàutic Masnousegur que aquesta edició també estarà marcada per un gran nombre de participantsd’aquest format de campionat emblemàtic, essent Catalunya l’única comunitat de l’Estat que compta amb un campionat d’aquestes característiques.

Per primer cop 2a categoria

Una de les principals novetats d’aquest any és que, per primer cop, també es disputarà Campionat de Catalunya de Tennis Platja per Equips de 2a categoria.

A més, durant el dissabte 13/10 també es celebrarà el “Open Beach Tennis Montgat – Nautic Masnou, prova puntuable pel #CircuitCatalàTennisPlatja així com també pel circuit nacional de la RFET

Gràcies a aquest format de doble campionat, Masnou gaudirà del millor #TennisPlatjaCatalà.

Vine i gaudeix del millor #TennisPlatjaCatalà

Des de la FCT us volem animar a formar un equip i representar al teu club en aquesta gran jornada de Tennis Platja. Promet un molt bon ambient i un gran nivel de joc.
Recordeu que amb la Llicència de Tennis, també podeu competir a tennis platja!!

Ens veiem a la sorra!

Tota la informació

Campionat Catalunya de Tennis Platja Tota la informació »
“Open Beach Tennis Montgat – Nàutic Masnou” – Nacional N3 Tota la informació »

 

Et pot interessar: Què és el Tennis Platja? | On jugar? | Competició | Notícies Tennis Platja | Vols organitzar una prova?

 

POSTER-CAM-CAT-EQUIPS2

Share