Notícies

Calendari de Presentació i Formació del programa de llicències i gestió de la competició ON-LINE

Després de l’exitosa participació en la jornada de formació del programa de llicències i gestió esportiva online organitzada el passat 28 de desembre us informem del calendari de la resta de trobades previstes per aquest mes de gener.

Aquest mes de gener tots els clubs començaran a utilitzar el nou programa de llicències i gestió esportiva online i la Federació a previst cinc jornades més de presentació i formatició de l’aplicatiu, d’un hora aproximada de durada cadascuna d’elles.

  • El 15 de gener a les 11 h. al Tennis Museum de la FCT

Passeig de la Vall d’Hebron, 196, Barcelona

  • El 15 de gener a les 16 h. al Tennis Museum de la FCT

Passeig de la Vall d’Hebron, 196 , Barcelona

  • El 16 de gener a les 19 h. al Club Tennis Reus Monterols

Ctra. Cambrils, km 1, Reus

  • El 17 de gener a les 19 h. al Club Tennis Urgell

Partida Balafia, 71, Lleida

  • El 22 de gener a les 19h. al Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEíEG)

Carrer de l’esglèsia de Sant Miquel, 18, Girona

(Indicar-vos que per tal d’evitar confusions l’acte es desenvoluparà a l’adreça del GEíEG especificada ja que el club diposa d’un total de tres instal·lacions)

Aquest software suposarà un pas molt important, arribant a ser l’eina bàsica dels serveis als clubs, agilitzant el contacte i donant major rapidesa a totes les gestions de la Federació amb els clubs. L’automatització dels recursos i la integració de les dades dels jugadors/es en un únic programa, així com una important millora en l’agilització esportiva i de federats és un dels trets característics del nou aplicatiu.

Rubèn Celada, de playoff informàtica, Katy Duran, responsable del departament de llicències de la FCT, Imma Martín i Jordi Cuscó, de l’Àrea de Gestió de la Competició seran els responsables de la formació.

És del tot indispensable poder comptar amb vosaltres i explicar-vos el funcionament, escoltar la vostra opinió i entregar-vos la documentació i el password d’accés al programa.

Heu de confirmar la vostra assistència a katy.duran@fctennis.cat

Share