Notícies

Setmana d'èxit pels nostres jugadors en cadira de rodes

Aquesta ha estat una excel·lent setmana pel tennis en cadira de rodes, això ha estat possible gràcies a l’esforç i dedicació dels nostres jugadors catalans. Per una banda, Francesc Tur, el qual ha esdevingut nou campió del I Open Internacional de Lleida de tennis en cadira de rodes que s’ha cel.lebrat els dies 22 i 24 de juliol a les pistes del Club de Tennis Urgell. Per altra banda, Elena Jacinto ha quedat subcampiona del British Open

El barceloní i primer cap de sèrie Francesc Tur (1) ha superat a la final del quadre internacional al francès Thomas Vinatier (2) pel resultat de 6/1 i 6/2. La final ha respost a les expectatives creades al llarg dels tres dies de competició, en els que s’ha pogut veure grans partits de tennis que han estat seguits per un nombrós públic que ha sabut valorar i recompensar l’esforç que fan aquests esportistes discapacitats. Cal recordar que tant Francesc Tur com Thomas Vinatier estan classificats el 32è i 51è del rànquing internacional, respectivament.

També s’ha disputat la final del segon quadre, on el lleidatà Xavier Murillo no ha pogut superar a l’aragonès Miguel Tena (6/4 6/4). També s’han disputat les finals de consolació, on Martín Varela (primer quadre) i Ángel González (segon quadre) han estat els campions.

La nostra jugadora, Elena Jacinto també ha conseguit durant els dies 19- 24 de juliol el títol de  finalista del 2on quadre del British Open (Super Series). Després de vèncer a semifinals a  la Thailandesa Ratana Techamaneewat amb un disputat 6/4 7/5. D’aquesta manera es posa en llocs propers per a accedir a les pròximes Paralympics de Londres 2012. En la categoria de dobles i junt a la seva companya Lola Ochoa (València) van endur-se el quadre davant les suisses (Buelher i Rusnak) per un 3/6 6/3 6/4.

Share