Gran campionat per els nostres jugadors de tennis en cadira de rodes a Turí (23-27 d’Agost)

El nostre jugador Quico Tur arriba a les semifinals del campionat Trofeo della Mole de Cat.  itf2 després de guanyar a quarts de finals al australià Ben Weeks núm. 11 del món en un partit molt disputat de tres sets 6-4 6-7 7-5.

No va ser possible la victòria en el partit següent davant el polac Kruszelnicki, Tadeusz (actual núm. 10 del món) que va jugar el seu millor nivell i va mostrar la seva superioritat per 6-3 6-2.

Elena Jacinto i Bàrbara Vidal van arribar a quarts de final en el quadre individual perdent ambdues amb la finalista i campiona del torneig. Cal destacar el bon paper que van fer en la categoria de dobles. Elena Jacinto fent parella amb la valenciana Lola Ochoa van endur-se el quadre davant Bàrbara Vidal i la italiana Marianna Lauro per 3-6 6-3 6-0.

D’aquesta manera demostren que es troben en un moment important de la seva carrera esportiva.