Brugués, guanya el seu primer ITF Futures a Espanya

El tennista català del CT Sabadell, Arnau Brugúes, es va proclamar campió del “7é Open Internacional Brezo Osuna” , un torneig ITF Futures dotat amb 10000€ i disputat en pistes ràpides al Club Deportivo Brezo Osuna de Madrid.

Brugués va fer honor a la seva condició de màxim favorit de la competició i es va imposar a la final a l’irlandès James McGee per 7/5, 6/7(3) i 7/6(0).

Per arribar a la darrera ronda, l’sonenc va superar d’inici a Ivan Arenas 6/1 i 6/0 i a Abraham Gonzalez en segona ronda per 6/4 i 7/6(1). Ja a quarts de final, Brugués va derrotar al setè favorit, Carlos Gómez per 6/4, 5/7 i 6/3 mentre que a les semifinals va deixar fora de competició al nord-americà

Phillip Simonds, quart cap de sèrie, per 6/1 i 6/4. McGee, va evitar una final entre jugadors catalans en superar a les semifinals al tennista del CT de La Salut, Carles Poch, sisè favorit, per 6/2 i 6/3.

Aquest es el sisè torneig ITF Futures guanyat pes Brugués aquesta temporada, i, curiosament, el primer aconseguit a l’estat espanyol, donat que els anteriors van ser: Feucherolles, a França, Little Rock i Oklahoma a Estats Units i dos seguits a la localitat turca de Antalya.

No hi ha dubte que l’Arnau está fent una gran temporada.

Arnau Brugués, campió del "7é Open Internacional Brezo Osuna".