Boualem i Vargas, campions del Màster Circuit Absolut FCT 2011

Desprès d’una dura temporada en la que  han hagut de disputar un mínim de 12 tornejos, els vuit millors classificats del Circuit Absolut FCT han disputat al llarg d’aquesta setmana el Màster.

La prova, que s’ha celebrat a les pistes de l’Accentennis Cornellà ha vist les victòries de la tennista el CT Sabadell, Josephine Boualem i del jugador del CT Manresa, Marc Lluis Vargas.

En el quadre masculí, Vargas, primer favorit, va derrotar a la final al tercer cap de sèrie, el jugador del CT de La Salut, Marc Dolcet per 3/6, 7/5 i 6/4.

Vargas va debutar derrotant en primera ronda a Carles Girbal, del CT La Bisbal de l’Empordà i a les semifinals es va desfer del quart favorit, el jugador del CT Mataró, Eric Garcia.

Per la seva part, Dolcet va superar als quarts de final a Sloane Ryoma i a les semifinals va vèncer al segon favorit, Roger Pérez, del CE Laietà.

A la competició femenina, Josephine Boualem va superar a la final a la primera favorita, la tennista del RCT Barcelona-1899, Claudia Herrero per 6/2 i 7/6(3). Per arribar a la final, la campiona es va imposar en primera ronda a la tennista del CT de La Salut, Maite Cano i a les semifinals a Nuria Ormeño, del CE Sánchez-Casal. Herrero va debutar amb victòria davant la seva companya de club, Anna Abadias mentre que en semifinals va deixar fora a la tennista del RCT Barcelona-1899, Aina Hérnandez.

Cal destacar l’alt nivell exhibit per tots els participants no només en aquest Màster sinó també durant la llarga temporada.

Enguany, el Circuit Absolut de la FCT, ha experimentat un autèntic salt endavant, tant pel número de participants, com per l’ambient viscut i l’alt nivell tècnic mostrat pel participants. Cal aplaudir l’esperit de millora de tots plegats.

Josephine Boualem, campiona i Claudia Herrero, finalista del Màster Circuit Absolut FCT 2011