Notícies

Biosca i Badosa, Campions de Catalunya Júnior

El tennista del CT Manresa, David Biosca i la jugadora del CT Barcino, Paula Badosa, es van proclamar Campions de Catalunya Júnior, prova disputada a les pistes ràpides de l’Accentennis Cornellà.

Biosca, quart cap de sèrie, es va imposar a la final al tennista del CT Barcino, Eduard Esteve, tercer favorit, per 6/7(5), 6/1 i 7/6(5).

Per arribar a la final, Biosca havia derrotat en semifinals al primer cap de sèrie, el jugador del CE Laietà, Marc Collado per 6/2 i 6/2, mentre que Esteve havia superat per 6/0 i 6/0 al segon cap de sèrie, Jaume Pla, del CE Laietà.

Pel que fa a la prova femenina, el títol va ser per a la jugadora del CT Barcino, Paula Badosa, quinzena favorita, que va superar a la final a la setena cap de sèrie, la tennista del CT de La Salut, Olga Martínez per 6/2 i 6/2. A les semifinals, Badosa havia eliminat a la sisena favorita, Marina Guinart, jugadora del CT Sabadell, per 6/4 i 6/2 i Martinez havia superat a la vuitena cap de sèrie, Anna Abadías, del RCT Barcelona-1899, per 4/6, 7/6(2) i 6/3.

Finalistes del Campionat de Catalunya Júnior 2012.

Share